Ansiktszonterapi                                                  Nyponrosolja 

 

ca: 60 min. Pris 500:-                                                               33 ml. Pris: 280:-

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Ansiktszonterapi är en modern behandlingsteknik med rötter i orientalisk medicin.

Metodens syfte är att behandla sjukdomsorsaken, istället för fokusering på symtombehandling analyseras de fysiska, organiska och de emotionella tillstånd som är grunden till sjukdomar av olika slag.

Ansiktszonterapi är även en skönhetsbehandling genom att den befrämjar blodcirkulationen i ansiktet så huden blir fräschare och rynkor motverkas.

Vid stimulering av olika zoner, punkter i ansiktet och kraniet är det möjligt att sända impulser via det centrala nervsystemet till ett specifikt organ, öka blodcirkulationen, balansera kemin i kroppen  och samtidigt påverka de emotionella aspekterna.

Ansiktszonterapi är förebyggande och användbart i allt från värk, utbrändhet, stress, trötthet till hudproblem, magproblem, rygg/nackproblem m.m.

Genom att behandla ansiktet med behagliga och avstressande tryck påverkas hela kroppen positivt. Effekten blir ett fräschare utseende och förbättrad hälsa och välmående.  

I ansiktszonterapi finns punkter och system hämtade från bl.a Vietnam, Kina och Japan, indianska zoner och behandlingsplaner från Argentina, nervpunktsbehandling, lymfdränage, stimulans av leder och rörelseapparaten, sinnen och mimik.

För bokning: Jessica tfn. 070 - 39 80 483

 

Nyponrosoljan har en mycket stark energi och har visat sig vara mycket läkande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyponrosen Rosa Mosqueta är en vildros. Den renaste koncentrerade nyponfröoljan Rosa Mosqueta är utvunnen ur nyponet från vildrosen som växer i sydliga delen av Andernas berg i Argentina. Endast en svag doft av rosens blad är tillsatt.

Den är ovanligt rik på näringsämnen och vitaminer. Innehåller essentiella fleromättade fettsyror samt vitamin A, B1, B2 och B3. Dessutom innehåller den karotenoider (Karotenoider är en grupp av organiska fettlösliga näringsämnen och färgämnen som naturligt förekommer i växter), flavonoider (bland annat är verksamma som antioxidanter) och polyfenoler (Polyfenoler anses vara antioxidanter). som gör oljan helt utmärkt för hudvård.

Undersökningar visar att dessa ämnen - tillsammans - har en beskyddande och uppbyggande verkan på huden. Vetenskapliga analyser har visat, att oljan innehåller A-vitaminsyra i svag koncentration och att syran ingår i ett komplex med de essentiella fettsyrorna.

Oljan har en mycket stark energi och har visat sig vara mycket läkande. Eksem, hudförändringar, mörka fläckar, torr och sprucken hud, acne, förkylningssår och Rosacea påverkas positivt av oljan. Kan även användas som dag och/eller nattkräm.

Pris:

33 ml  280 kr

 

Förfrågan: Jessica tfn. 070 - 39 80 483