Japansk Ansiktslifting

 

ca: 90 min. Pris: 800 :-

 

Japansk Ansiktslifting som verkar naturligt lyftande. 

 

Japansk Ansiktslifting är en massagemetod som stimulerar akupunkturpunkter och muskler samt fungerar som lymfdränage i ansiktet .En kombinerad Japansk behandlingsmetod med ansiktszonterapi.

Effekten kommer redan efter första behandlingen. Japansk ansiktslifting är en metod som görs   6 - 12 gånger inom loppet av 6-8 veckor. Därefter underhåller man ansiktsmusklerna var sjätte vecka.

Enstaka behandlingar går utmärkt att ta för sitt välbefinnande. Men för att uppnå ett bra resultat bör man göra behandlingen som en kur.

Principen är att man behandlar inifrån och ut, dvs att man försöker rätta till orsaken till varför man ser hängig, rynkig eller påsig ut.

Behandlingen verkar naturligt lyftande.

Behandlingen inleds med med tvättning med nyponrosvatten och nyponrosolja, en ansiktsmask av spansk lera från mineralrik jord läggs på ,därefter behandlar och bearbetas reflexzoner, akupunkturpunkter & zoner i ansiktet.

Därefter läggs en uppstramande ansiktsmask av aska på, som är rik på magnesium. Askmasken ger också en c-vitaminkick för din hy.

Behandlingen avslutas med en Naturkosmetisk hudkräm & massage med saltstenar. 

 

Mer om Nyponrosolja

 

För bokning: Jessica tfn. 070 - 39 80 483

 

 

Återbud skall lämnas senast dagen före behandling, Uteblivet, ej avbokat  besök debiteras med halva kostnaden 

Koncept: Förenar vitaminer, mineraler och aroma med en behandlingsmetod, där man lägger vikt på harmoni, balans och skönhet.