"En stund för dig"

 

ca 2- 2,5 tim. Pris 1000:-

  

 ”En stund för dig”    

För dig som vill njuta lite extra, en härlig helhetsbehanding!

 1000 kr

Behandlingen inleds med Regndroppsteknik/massage som är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. 

Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor, dessa oljor  har olika egenskaper  (läs mer om oljornas egenskaper regndroppsmassage). Oljorna läggs på kroppens reflexpunkter, både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning.

Behandlingen fortsätter med en härlig och välgörande ME-Ansiktskur som innefattar djuprengöring med rengöringskräm, peeling, rengörande näringsrik mask och värmebehandling. Huden rengörs med naturliga produkter från Marja Entrich – ME. Efter det följer en skön massage med en härlig olja i ansikte, nacke, dekolletage och överarmar. Behandlingen avslutas med rosenvatten och en vitaminrik kräm samt massage av hårbottens muskulatur.

Du kan välja Japansk Ansiktslitfting istället för ME-Ansiktskur

Behandlingen fortsätter då med en härlig och välgörande Japansk Ansiktslifting med tvättning med nyponrosvatten och nyponrosolja, en ansiktsmask av spansk lera läggs på ,därefter behandlar och bearbetas reflexzoner, akupunkturpunkter. Därefter läggs en uppstramande ansiktsmask av aska på, som är rik på magnesium. Askmasken ger också en c-vitaminkick. för din hy. Behandlingen avslutas med en Naturkosmetisk hudkräm & massage med saltstenar. Japansk ansiktslifting som verkar naturligt lyftande

En härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress. 

 

För bokning: Jessica tfn. 070 - 39 80 483

 

 

Återbud skall lämnas senast dagen före behandling, Uteblivet, ej avbokat  besök debiteras med halva kostnaden  

 

2-2,5 - timmars behandling med Regndroppsmassage & Japansk Ansiktslifting eller ME-Ansiktskur