ME-Ansiktskur med djuprengöring och massage 

                  .

60 min. Pris 500:-                

 

 

           En Ekologisk hudvårdsupplevelse som omedelbart gör din hud ren,             balanserad & lämnar den med lyster & fräschör. 

 

                               Klassisk Marja Entrich behandling, ca 60 min.  

Behandlingen innefattar djuprengöring med rengöringskräm, peeling, rengörande näringsrik mask och värmebehandling. Huden rengörs med naturliga produkter från Marja Entrich – ME. Efter det följer en skön massage med en härlig olja i ansikte, nacke, dekolletage och överarmar. Behandlingen avslutas med rosenvatten och en vitaminrik kräm samt massage av hårbottens muskulatur.

Ansiktsmassage är bra för cirkulation och eliminering av slaggprodukter, ökad blodcirkulation ger huden en frisk färg Ansiktsmassage löser upp spänningen som vi bygger upp i ansiktet samt ger djup avspänning. Detta kan förebygga uppkomsten av rynkor och hudens åldrande. Påsar under ögon jämnas ut.

Spänningar och stress sätter sig ofta i pannan och resten av ansiktet. Genom att massera ansiktsmusklerna och partiet kring nacken så kan de spända musklerna få hjälp att slappna av. I många fall kan besvär av spänningshuvudvärk förbättras.

Peeling innebär att döda hudceller slipas bort, porer öppnas och rengöring sker på djupet. Huden blir klarare och slätare.

Rätt pH är naturligtvis också viktigt, ge huden fukt och näring med Marja Entrich biologiska hudvård. De gör att du längre kan bibehålla fukt och spänst i din hud utan att den åldras i förtid

Vid användandet av en biologisk hudkräm så har det samma funktion som din egna biologiska hud. Biologisk hudkräm ger kroppen en möjlighet att avdunsta den fukt som kommer inifrån genom att porerna är öppna.

Biologisk hudkräm ger huden störst möjliga förutsättningar att fungera på ett naturligt sätt.

 

För bokning: Jessica tfn. 070 - 39 80 483

  

Återbud skall lämnas senast dagen före behandling, Uteblivet, ej avbokat  besök  debiteras med halva kostnaden.

 

Huden rengörs med naturliga produkter från Marja Entrich – ME

Marja Entrich sa:
”Det man smörjer sig med ska man kunna äta”