Regndroppsmassage

 

ca 60 min. Pris 550:-                                  

     thumb 

             Regndroppsmassage är en mjuk & varsam SPA-behandling som är mycket effektiv genom kraften i terapeutiska, 100 %  eteriska oljor.

 

Regndroppsteknik/massage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor läggs på kroppens reflexpunkter, både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning. Behandlingen avslutats med en behaglig ansiktsmassage.

Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.

Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.

Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.

Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.

Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor, dessa oljor  har olika egenskaper och befrämjar bl.a. följande:  

Valor - är densamma som vår ryggrad. Den balanserar elektriska energier i kroppen. Den gör att vi kommer över rädsla och motstånd, ger oss styrka, mod, förtroende och ökar vår självaktning.

Organo - Antivirus, balanserar matsmältningen, stärker vitala delar av kroppen. Grundande och balanserande, stärker känslan av säkerhet.

Timjan - Antivirus stöd, hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom. Bra vid hosta och bronkit. Ger energi vid stress och svaghet.

Basilika - Bra mot magproblem, dåligt minne, mental trötthet och avslappnande vid muskelkramp. Hjälp vid inflammation. Befrämjar ett öppet sinnelag.

Cypress - Förbättrar cirkulationen, öppnar andningsvägarna, hjälper till vid svullna leder, åderbrock, celluliter. Lindrar kramp. Stärkande och hjälpande vid en förlust, inger känsla av säkerhet. Grundande och lugnande.

Vintergröna - Antiflammatorisk och smärtstillande. Bra för både ben, muskler och ledbesvär. Kan hjälpa vid ledgångsreumatism, reumatism samt tinnitus. Höjer, öppnar och ökar medvetande i känselsinnet.

Mejram - Muskelavslappnande. Lugnar andningsvägarna, lindrar kramp och migrän. Ger energi vid stress och svaghet.

Pepparmint - Antimikrobisk. Höjer och öppnar känselsinnet. Bra för nerver, kan hjälpa mot feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Stimulerar cirkulationen, medvetandet och hjälper minnet.

Aromaseiz - Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma, trötta och värkande muskler som resultat från sportskador trötthet och stress. 

 

För bokning: Jessica tfn. 070 - 39 80 483                            

 

 

Återbud skall lämnas senast dagen före behandling, Uteblivet, ej avbokat  besök debiteras med halva kostnaden 

 

Regndroppstekniken utvecklades av Gary Young på 1980-talet och bygger på hans forskning om eteriska oljor som antimikrobiska medel samt på fascinerande information som han fått av en indianhövning från Lakota Indian Nations i USA.

Utdrag ur boken "Raindrop Technique" av Gary Young
RDT baseras på en teori som är utvecklad genom ett antal vetenskapliga studier.
Dvs att många typer av skolios och andra ryggradsförskjutningar orsakas av virus eller bakterier som ligger ”sovande” längs ryggraden. Dessa patologiska symptom orsakar en inflammation vilket i sin tur gör att ryggraden förvrids och vanställs.

RDT är en kraftfull behandlingsmetod som hjälper kroppen att korrigera defekter i ryggradens kurvaturer genom användandet av eteriska nyckeloljor mot virus, bakterier och inflammationer.

Under de år som RDT-behandling utövats har många fall med skolios, kyfos och kroniska ryggsmärtor blivit hjälpta och detta har minskat behovet av ryggoperationer för hundratals människor.
Genom att integrera Vita flex med massage så hjälper de kraftfulla eteriska oljorna till att justera kroppen både strukturellt och energimässigt.